Province of Chennai

PROVINCIAL CHAPTER 2022

The Citadel, Kilpauk, Chennai – 600 010

TIMETABLE (Tentative)

22/02/2022 (Tuesday)

04.00 p.m.	Tea
05.00 p.m.	Recollection (Fr. Sivy Koroth SDB: Lay participation)
07.30 p.m.	Concluding prayers and Benediction
08.00 p.m.	Supper
09.00 p.m.	Approval of the timetable (20 min)
	Approval of the rules and regulations (30 min)
10.00 p.m.	Rest

23/02/2022 (Wednesday)

06.30 a.m.	Lauds integrated with the Holy Eucharist (Theme: Our Consecration)
	Most Rev. Dr. George Antonysamy, DD, Archbishop of Madras-Mylapore
08.00 a.m.	Breakfast
09.00 a.m.	Inaugural Function (75 min)
10.15 a.m.	Break
10.45 a.m.	Roll Call
11.00 a.m.	① GC28 Implementation: Presentation (Fr. Edwin George); voting on approval as working document (45 min)
11.45 a.m.	2 Provincial Directory: Social Ministry - Way Forward: Presentation (Fr. V. Sebastian); voting on approval as working document (45 min)
12.30 p.m.	Lunch
02.00 p.m.	Roll Call; ③ Provincial Directory: School Education Ministry: Presentation (Fr. John Britto);
	voting on approval as working document (45 min)
02.45 p.m.	4 Provincial Directory: Economic Section: Presentation (Fr. Edwin Vasanthan); voting on
	approval as working document (45 min)
03.30 p.m.	5 Provincial Directory: Technical & Vocation Education & Training; Presentation (Fr. Paul Mark); voting on approval as working document (45 min)
04.15 p.m.	Submission of members' choice of various commissions of the Chapter
04.30 p.m.	Tea
06.00 p.m.	Announcement of commissions; election of presidents and secretaries (30 min)
06.30 p.m.	Formation of the steering committee (10 min)
06.40 p.m.	1 Assembly discussion on GC28 Implementation (60 min)
07.45 p.m.	Vespers, goodnight
08.15 p.m.	Supper, personal reading of the documents, rest
09.00 p.m.	Work in commissions
10.00 p.m.	Rest; Steering committee meeting

24/02/2022 (Thursday)

06.30 a.m.	Lauds integrated with Holy Eucharist (Theme: Evangelization) Most Rev. Dr. Chinnappa Malayappan, SDB, DD, Archbishop emeritus of Madras-Mylapore
08.00 a.m.	Breakfast
09.00 a.m.	Prayer, Roll Call, Reading of the minutes (Secretaries)
09.15 a.m.	State of the Province: Fr. K. M. Jose, Provincial (60 min)

10.15 a.m. 10.45 a.m. 11.45 a.m. 12.45 p.m.	Break 2 Assembly discussion on Provincial Directory: Social Ministry – Way Forward (60 min) 3 Assembly discussion on Provincial Directory: School Education Ministry (60 min) Lunch [10.30 a.m. Submission of the written clarifications on the State of the Province to the
	Moderator]
02.00 p.m.	Roll Call; (4) Assembly discussion on Provincial Directory: Economic Section (60 min)
03.00 p.m.	(5) Assembly discussion on Provincial Directory: Technical & Vocation Education & Training
	(60 min)
04.00 p.m.	Tea
05.30 p.m.	Verification of PC2019: Presentation (Fr. Don Bosco) & Assembly discussion (60 min)
06.30 p.m.	State of the Province: Assembly discussion (60 min)
07.30 p.m.	Vespers, Goodnight
08.00 p.m.	Supper
09.00 p.m.	Work in commissions
10.00 p.m.	Rest; Steering committee meeting

25/02/2022 (Friday)

06.30 a.m.	Lauds integrated with the Holy Eucharist (Theme: Synodal Church & remembrance of deceased salesians)
	Rt. Rev. Dr. Jeromedhas Varuvel SDB, DD Bishop Emeritus of Kuzhithurai
	Homily by Fr. Bellarmine Fernando SDB, Former Provincial
	Group Photo
08.00 a.m.	Breakfast
	(08.45 a.m. Deadline for submission of issues to be discussed under Varia.)
09.00 a.m.	Prayer, roll call, reading of the minutes (Secretaries)
09.15 a.m.	Work in commissions
11.00 a.m.	Break
11.30 a.m.	① Final discussion & voting on GC28 implementation (60 min)
12.30 p.m.	Lunch
02.00 p.m.	② Final discussion & voting on Provincial Directory: Social Ministry – Way Forward (60 min)
03.00 p.m.	③ Final discussion & voting on Provincial Directory: School Education Ministry (60 min)
04.00 p.m.	Tea
05.30 p.m.	4 Final discussion & voting on Provincial Directory: Economic Section (60 min)
06.30 p.m.	5 Final discussion & voting on Provincial Directory: Technical & Vocation Education &
	Training (60 min)
07.30 p.m.	Vespers, Goodnight
08.00 p.m.	Supper
09.00 p.m.	Steering committee meeting

26/02/2022 (Saturday)

06.30 a.m.	Lauds
07.00 a.m.	Voting on various issues (brought by members) to be taken up for discussion (60 min)
08.00 a.m.	Breakfast
09.00 a.m.	Prayer, Roll Call, Reading of the minutes (Secretaries)
09.15 a.m.	Discussion and voting on various issues brought by members (105 min)
11.00 a.m.	Break
11.30 a.m.	Concluding Holy Eucharist: Fr. K. M. Jose, Provincial
12.30 p.m.	Lunch